Skip to content

Det Frivillige Netværk Hornborgs Venner

Hornborgs Venner er startet af Zahra C. Christiansen under navnet Hornborg Eventgruppe.

Herudover består gruppen af et antal frivillige, som brænder for at skabe noget liv i Hornborg.

Dels arbejder vi for at arrangere nogle forskellige aktiviteter og events for Hornborg Forsamlingshus, men vi ønsker også at skabe et bredt samarbejde med både Hornborg Lokalråd samt alle de øvrige foreninger i Hornborg. Vi kan også tilbyde at udføre marketingopgaver for både Lokalråd samt de foreninger som måtte ønske det.

Vi arbejder - som før nævnt - frivilligt, og vores mål er ikke at tjene penge til os selv, men hvis vi f.eks. laver et arrangement i / for Forsamlingshuset, så går al overskud også til Forsamlingshuset.

Vi laver dog også nogle enkelte events hen over året, hvor indtjeningen primært bliver brugt til annoncering. Endvidere har vi tjent nogle penge ved afholdelse af Farmers Market 4 søndage i sommeren 2017. De penge er blevet brugt til indkøb af markedsborde, markedstelte, samt gadeskilte.

Vi arbejder i gruppen ud fra, at man som medlem ikke er forpligtet til at deltage ved et bestemt antal arrangementer om året. Vi er en gruppe initiativtagere og koordinatorer bestående af 3 personer: Zahra C. Christiansen, Sierra Hylander samt Lone Vissing. Vi kommer med et oplæg til diverse tiltag, som vi kunne tænke os at arbejde med. Herefter er det så meningen, at hvis man synes at emnet lyder spændende, så kan man deltage i planlægning og afvikling i det omfang man har tid og lyst. Man er naturligvis også mere end velkommen til selv at komme med forslag og ideer til diverse arrangementer.

Vi er netop nu i gang med at etablere en Facebook-gruppe samt en SMS-kæde, hvor igennem vi vil slå op når vi kunne bruge nogle ekstra frivillige hænder - både for at hjælpe Forsamlingshuset, men også for at hjælpe med at afvikle diverse arrangementer.

Da Forsamlingshuset jo fylder 90 år i 2018, har vi sat alle sejl til, for at lave et festligt og varieret program for alle borgerne i byen - og hvem der ellers måtte have lyst til at deltage - alle er naturligvis meget velkomne.

 

Kontaktoplysninger:

Zahra C. Christiansen, Vesterenden 13 A, Hornborg, 8762 Flemming, zulugirl19@live.dk, 27519965

Sierra Hylander, Vesterenden 4,  Hornborg, 8762 Flemming, sierramaydell@me.com, 60661475

samt Lone Vissing, Vesterenden 23, Hornborg, 8762 Flemming, lvissing@fibermail.dk, 20810132